Tuesday, January 5, 2010

edit photo contest


oh lately neh join contest aje ;PP
rase mcm seronok plak hihi
dok click2 jumpe contest
click2 jumpe contest
eheh ape lagi
menceburkan diri lah ngaa ;))

oke kali neh contest dlm mengedit gambo hee ;))
dah i neh pn dok ngedit gambo je kn
xlah hebat pn
edit mongek2 je. tp EDIT jugak kn name nye
da alang2 edit tu, ape salah nye join kn.
senang je. firstly,
pilih lah gambar yg korang rase da cun abes da ;PP boleh gamba bersatu, berdua atau bertiga sahaja yah ! secondly, edit lah gamba korg (bukan gmbr bf /gf korg oke) yang meletop tu, edit2, hah da siap! lastly, join contest dgn
meninggal kan link kt comment organizer (click logo contest atas nuh) . kan senang. jum kite join ramai2. b4 20jan2010 aw. mari mari mari ;))

dan gambar yg dipertaruh kan (wah2 haha ;DD)



TARIKH TUTUP : 20/01/2010

10 comments:

  1. kalau awok msk mesti saye kalah ahahah ;DD
    jum buat saingan hebat dan sehat. cepat lah msk ;PP

    ReplyDelete
  2. not bad,sound cam best jew..
    but mcm blur la nk msuk cntest ni,
    xplain again.hehe

    ReplyDelete
  3. oh oke, i dah edit. ade yg xphm lagi? tanye je, xpe ;)
    oh bdw, msk lah contst entry lps skali ;PP

    ReplyDelete
  4. gudluck ntok anda juge ye. hee. mcm teringin nak masok. tp tula. segan :P

    ReplyDelete
  5. wow, kreatif nye u snap snap gambo ! hee harap2 u menang ;) i takot nak join sbb cnfirm kalah, hikhik

    ReplyDelete
  6. muniey; jum la jan segan2

    aliss; alolo takot2 plak. gmba die pn cnteq gk ;)

    ReplyDelete
  7. hye..
    rajin gak join contest kn
    nk wat iklan..hehe
    jom join contest lg satu ni
    mane tau berpeluang jd model
    :)
    do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


    jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
    hee
    gudluck~


    Contest INGIN MENJADI MODEL?

    Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


    Syarat-syarat penyertaan :

    1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
    2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
    3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
    4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
    5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
    6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
    setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
    Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
    (TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
    7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
    8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
    saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
    9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
    10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
    11.Tarikh tutup :13 -01-2010
    Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

    ReplyDelete
  8. erk. kn i da mmg join. previous entry.

    ReplyDelete
  9. lawak lah pulak gambar ni...
    apa2 pun nice...suka...
    saya pun join gak.. =)

    ReplyDelete