Friday, July 16, 2010

FOREVER 21

assalamualaikum kakak kakak sekalian ;) setelah lama mendiam kan diri, akhir nya bertemu kembali alhamdulillah, saya diberi perasaan untuk menghapdet. first of all, kenapa i tulis 'kakak kakak' sahaja di atas, tanpa makcik, abang dan sebagai nya. ini adalah kerana suka hati i alah nak tulis apa pun. eh tidak. maaf atas kekasaran itu. ini adalah kerana atas dasar yakin dan pasti, tiada gerangan makcik dan abang yang membaca blog ini. oke i tau tak ada sesiapa tanya, maka straight to the point, mari kita bercerita tentang sesuatu.

apa yang ingin diceritakan? sudah tentu, i sendiri tak tahu apa yang ingin dicerita kan. tetapi untuk menghiburkan hati, marilah kita mencari topic. ini adalah mengenai bulan june. kenapa bulan jun? sebab i paling suka bulan jun. kerana apa? kerana ini


sesungguh nya satu masa dulu, 25th june adalah hari yang paling dinanti nanti setiap tahun kerana dengan rasa konfiden nya, i akan membayang kan hadiah hadiah yang akan menusuk kalbu. tidak seperti tahun ini, seakan tidak suka dengan hari pertambahan umur kerana akan bertambah nya 1 lagi nombor pada umur. e tasuka tasuka ! eh gedik. dalam tidak menharap kan apa apa, i berasa sangat terharu sehingga tak boleh nak diucap dengan kata kata dengan surprise party yang telah dianjurkan oleh sahabat sahabat sejati neh ewah. eh tapi serious la weh. sambutan ini adalah yang terbaik pernah i dapat dari kawan kawan secara surprise, kerana seperti yang semua maklong, sebagai seorang pelajar, 25th june akan jatuh pada cuti sem setiap tahun dan tanpa kawan kawan di sisi. cehceh. nasib baik jugak time cuti sem, xdelah bermandikan kicap, telur nad milo basi kan ;PP koranggggggg i want u guys noe that u all made my day lah ! terharuuuuuuuuu sangat. sayang korang lah busuk busuk masam <3 -----> alah xkeluar icon mcm kat fb ;P

tak kira, nak tepek lagi gambar2 party ;)

sedap sedap tengah bebel, tiba2 kene tutup mata. takot.

sima kata; maling papa, nieza mama, ika anak, farid menantu, faz adik. ahah comel !

<3 <3 <3


1 comment:

  1. Cantik all the photos.

    http://deliladesigns.blogspot.com/

    ReplyDelete